Ganache opskrift

Her er en super nem ganache opskrift

250 g halvsød eller bittersød chokolade, hakket fint
2 ½ dl fløde
2 spsk usaltet smør
1 / 4 tsk vanilje
1 spiseskefuld af smagsstoffer, såsom espresso eller Bourbon (valgfrit)

Hæld hakket chokolade  i en metal skål.
Under konstant omrøring, varmes fløde, smør og vanille i en lille gryde til lige omkring kogepunktet, men lad ikke det koge. Man skal lige kunne ane en lille smule simren i kanten af gryden. Hvis du bruger et termometer, opvarmes det til omkring 180 grader.
Hæld den varme fløde over chokoladen og brug et  lille piskeris til det er helt glat og blødt
Tilføj aromaer, hvis du bruger dem.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s