Vandbakkelser

Her i huset elsker vi vandbakkelser eller som man kalder dem på engelsk Cream Puff Cakes. Jeg håber at i vil synes ligeså godt om dem som vi gør. Igen skal jeg beklage den ringe billede kvalitet.

Ingr.
1 dl vand
50 gr smør
1 tsk sukker
5 spsk mel
2 æg

Bring vand og smør i kog. Kom sukker og mel i gryden og rør sammen så dejen slipper gryden. Tag gryden af komfuret og køl lidt af før æggene tilsættes. Når dejen er afkølet i 3 min tilsættes æggene en ad gangen.


Dejen sættes på bageplade i små toppe. Jeg bruger gerne teskeer så de ikke bliver så store.

Bages ved 200 grader i 20 min. ÅBEN IKKE OVNEN DE FØRSTE 15 MIN
Jeg plejer at komme fløde blandet med lidt jordbær i, men det er jo en smagssag

Bon Appetit :-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s