Gulerodsbrud

Nem opskrift. Godt at have i huset med sultne teenagere der spiser på farten ;)Ca. 9 boller i opskriften, de kan sagtens fryses, men er så nemme at lave at jeg ikke fryser mine.

50 gr gær

2½ dl lunken vand

½ dl neutral olie

1 tsk salt

1 tsk sukker

500 gr mel

 

Bland ingredienserne godt i en stor skål, tag dejen ud på bordet og ælt det godt sammen. Put tilbage i skålen, låg på og lad hæve i 30 minutter.

Efter hævning tilsætter du:
1 æg

100 gr reven gulerod

50 gr solsikkekerner

Mix det godt sammen i skålen, og læg klatter på en bageplade med papir. Bollerne hæver en del i højden, så lav dej klatterne lidt flade:

Bag i 10-12 min ved 230 grader, mærk efter med en kødnål om de er gennembagte.

Bollerne kan både deles og smøres, men også spises som de er:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s