Hindbærsnitter

Det er faktisk ret nemt at bage hindbærsnitter, og de smager jo godt ;)

Mørdej

Korn fra ½ god vanillestang
70 gram flormelis
150 gram blødt smør
250 gram mel
1 tsk bagepulver
½ dl. vand

Fyld: 250 gram god hindbær marmelade

Glasur: ca 200 gram flormelis og en lille smule vand

Krymmel: Pastelfarvet tivolikrymmel eller hvad du nu foretrækker

Gnid kornene fra vanillestangen med flormelis, det skiller dem ad inden du blander dem i mørdejen

Ælt vanille, flormelis, blødt smør, mel og bagepulver sammen. Tilsæt vandet til sidst og ælt til du har en blød og smidig dej. Lad den hvile i køleskab i 30 minutter, inden du former den til en lang pølse og ruller den ud til rektangler ca 20×30 cm på et melet bord.
Tip: Rul dejen ud på bagepapir, så er den nemmere at flytte til bagepladen.

Skær din dej til så den passer til en bageplade, skær dejen i strips af samme størrelse (ca 8×30)
Det er vigtigt at din dej har en jævn og lige overflade.

Flyt dejen til bageplade og smør hindbær marmelade på halvdelen af dine strips

Læg den anden halvdel over, pas på dejen ikke går i stykker

Bag ved 200 grader i 10-12 minutter. Lad dem køle helt af og glaser oversiden og drys krymmel på.
Skær snitterne ud inden glasuren er helt tør.

Du kan dekorere dem helt som du vil, herunder er nogen forskellige eksempler

This slideshow requires JavaScript.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s