Vanilla cupcakes

Denne opskrift skulle være særligt god hvis du vil have cupcakes der er hævet perfekt, og gerne vil dekorere med fondant. Og den virker også udmærket, dog vil jeg anbefale dig at finde en god grundopskrift du kan bruge hver gang og så variere efter behov. At være fortrolig med en opskrift øger chancerne for et godt resultat hver gang.

Opskrift

113 gram blødt usaltet smør

130 gram sukker

3 store æg

1 tsk vanilje ekstrakt/aroma

Revet skal af 1 citron

195 gram mel

1 1/2 tsk bagepulver

1/4 tsk salt

60 ml mælk

Varm ovnen til 180 grader.
Rør smør og sukker blødt og luftigt og tilsæt æggene et ad gangen. Mix godt mellem hvert æg.
Tilsæt vanilje og citron skal og rør godt.Bland de tørre ingredienser; mel, salt og bagepulver sammen og tilsæt halvdelen til smørblandingen. Tilsæt derefter halvdelen af mælken og rør godt. Tilsæt resten af melet og rør og derefter resten af mælken.
Fyld dine muffin forme og bag i ca 18 minutter. Drej evt formene når halvdelen af tiden er gået, hvis dine muffins plejer at blive skæve (undgå varmluft).
Dekorer dine muffins/cupcakes når de er helt kølet af.

This slideshow requires JavaScript.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s