Almindelig chokolade kage med en fantastisk lækker glasur
Kagen:
3 æg
150 g. sukker
175 g. hvedemel
100 g. smør
1½ tsk. vanillesukker
1 tsk. bagepulver
150 g. hakket mørk chokolade eller 10 tsk kakao
Æg og sukker piskes i 8-10 minutter til de er lyse og luftige.
Resten af ingredienserne blandes sammen og tilsættes æggene, blandes godt evt i røremaskine.
Bages i smurt form i 30-45 minutter ved 175 grader. Brug en kødnål til at tjekke om kagen er gennembagt. Lad stå i formen i 10 minutter, inden du tager den ud.
Glasur
Flormelis
1 spiseske usaltet blødt smør
kogende vand
Smag til med kakao
Stil kagen i køleskab et par minutter efter glasering, det får glasuren til hurtigt at sætte sig.
Hej
hvor mange personer er det til i denne opskrift? :)
ca.8 tror jeg ;)