Chokoladekage

chokoladekage
Almindelig chokolade kage med en fantastisk lækker glasur

Kagen:
3 æg
150 g. sukker
175 g. hvedemel
100 g. smør
1½ tsk. vanillesukker
1 tsk. bagepulver

150 g. hakket mørk chokolade eller 10 tsk kakao

Æg og sukker piskes i 8-10 minutter til de er lyse og luftige.
Resten af ingredienserne blandes sammen og tilsættes æggene, blandes godt evt i røremaskine.

Bages i smurt form i 30-45 minutter ved 175 grader. Brug en kødnål til at tjekke om kagen er gennembagt. Lad stå i formen i 10 minutter, inden du tager den ud.

Glasur
Flormelis
1 spiseske usaltet blødt smør
kogende vand

Smag til med kakao

Stil kagen i køleskab et par minutter efter glasering, det får glasuren til hurtigt at sætte sig.

2 responses to “Chokoladekage

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s