Vandbakkelse Fastelavnsboller

fastelavnsboller

Så meldte lysten til, at bage igen.. Når man først er kommet i gang tager det til tider overhånd ;).. Denne gang fik jeg lyst til, at lave vandbakkelses  fastelavnsboller.. Enten elsker man at hade vandbakkelser eller så hader man at elske dem.. Jeg elsker, at lave vandbakkelser..

Vandbakkelser ca 9 stks: 

80 gr magr

2 dl vand

100 gr mel

3 æg

Bring magr og vand i kog.. Tilsæt melet.. Rør med en grydeske.. Fjern gryden fra blusset og lad dejen afkøle lidt.. Tilsæt 1 æg ad gangen.. Dejen skal slippe grydens kant.. Gør den ikke det kan man tilsætte lidt mere mel.. Det varierer som regel lidt..

Bages ved 200 grader i 20-30 min.. Jeg brugte ikke varmluft.. Gør man dette skal de bages på 180 grader i 20 min..

ÅBEN IKKE OVENLÅGEN DE FØRSTE 15 MIN!!

Efter de er færdigbagt tages de af den varme plade.. Lad dem afkøle på bagepapiret..

Jeg kom jordbær, creme og flødeskum i mine..

TIP: Kom gerne et par dråber olie i glasuren, så revner den ikke når den sætter sig ;)

Da sådan en kage i sig selv er sød nok bruger jeg en knap så fedende fløde.. Marizenas cremefine er ganske udemærket og indeholder kun 19% ;)

Velbekommen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s