Vintage rose cupcakes

S5001374e

Vintage cupcakes med marcipan. Opskriften er grundopskriften til cupcakes, tilsat 100 g revet marcipan, 2 tsk hjemmelavet vanilje ekstrakt og en kvart teske mandelessens.

Under fondant kuplen er der hvid vanilje frosting lavet af smørcreme. Her kan du se hvordan du laver perfekte kupler af fondant, hvis ikke du foretrækker at forme dem i hånden når smørcremen er lagt på.

Det er supernemt at lave sin egen vaniljeekstrakt, så har du ikke prøvet det endnu, så kig her. Starter du nu, har du den herligste vaniljeekstrakt til julebagningen.

This slideshow requires JavaScript.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s