Copyright

Alle tekster og billeder på denne blog er automatisk beskyttet af copyright.
– Billeder kan frit deles, sålænge bloggens logo på billedet er synligt.
– Tekster må ikke kopieres eller gengives uden tilladelse.
– Link til bloggen kan deles uden tilladelse

Jævnfør den danske ophavsretslovs § 1.

I udgangspunktet er alle tekster og billeder på bloggen beskyttet af ophavsret ved lov, det er ikke engang nødvendigt at gøre opmærksom på det.
Mange af opskrifterne (hvilket skal forstås som ingredienserne) har vi ikke ophavsret på, da det er almindeligt kendte opskrifter fra bagebøger og opskriftsamlinger. Fremgangsmåden i en blog forbeholder vi os ophavsret på, da vi selv skriver og formulerer den. Men nogle af opskrifterne du finder her, har vi selv udviklet og dem har vi ophavsret på.

Hvis du kopierer en tekst og deler den med andre, hvad enten det er på en anden blog, en webside, en email, facebook eller andre sociale medier, så har du muligvis krænket vores ophavsret, medmindre du har fået tilladelse af os til det.
Krænkelse af ophavsret kan resultere i et krav om kompensation, og det kan blive dyrt. At du ikke har læst vores tekst om copyright fritager dig ikke for ansvar, for al tekst er beskyttet af ophavsret ved lov, også selvom det ikke er tydeligt anført.
Med andre ord, så fritages du ikke for ansvar ved at påberåbe dig uvidenhed.
Sådan er loven.

Vi vil alligevel gerne dele vores ting med jer alle sammen.

Du kan frit dele links til bloggen, evt ved at kopiere urlen eller ved at bruge deleknapperne du finder under hver blog.
Så hvis du f.eks vil dele en opskrift på facebook, så post et link til bloggen i stedet for at kopiere teksten, så er du sikker på at du ikke gør noget galt.

Vi er kede af at vi er nødt til at udpensle det så skarpt, men vi oplever i stigende grad at vores tekster kopieres og gengives ordret uden at vi er blevet spurgt. Og hver gang det sker, så mister vi læsere her på bloggen, og det kan vi ikke leve med. Uden læsere er der jo ingen grund til at bruge en masse tid på at lave blogs og opskrifter. Heldigvis kan de fleste godt finde ud af at respektere vores arbejde, og det er vi rigtigt glade for.

2 responses to “Copyright

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s