Drømmekage

droemmekage1

Dejlig drømmekage fra Brovst. Bag den som en kage eller cupcakes. Som cupcakes får du den portionsanrettet og kagerne holder sig i flere dage uden at toppen bliver blød eller kagen tør, for de kan opbevares som de er og behøver ikke blive pakket ind i noget.

Ingredienser ca 15 portioner
3 æg
225 g sukker
190 g mel
2,5 tsk bagepulver
1 tsk vanilje
1,5 dl mælk
40 g smør

Pisk æg og sukker i 3-4 minutter til det er luftigt. Sigt mel, bagepulver og vanilje sukker og vend det forsigtigt i. Varm mælk og smør og bland det forsigtigt i.
Hældes i en smurt og drysset form eller fyldes 2/3 op i cupcake forme.
Bag i 20 minutter (cupcakes i 13 minutter) midt i ovnen på 200 grader. Tag kagen ud og skru ovnen op på 225 grader.

Kokos topping
75 g smør
115 g kokosmel
170 g brun farin
0,5 dl mælk

Fyldet smeltes i en gryde til det når kogepunktet. Rør i gryden imens.
Fyldet fordeles ud over kagen, eller som en skefuld på toppen af hver cupcake. Bag i yderligere 5 minutter på 225 grader.

Køles af på en rist.
droemmekage2

Og så lige en advarsel. Disse cupcakes bagte jeg til min søn, hvorfor jeg havde købt nogle forme med hans yndlingsfodboldhold. Hvor er de ringe!! De er for brede til at kunne sidde i en cupcake pande, fedtet trænger igennem papiret og farverne ser ikke for godt ud efter bagning.
Her er en sammenligning mellem de 4 bagt i folieform til bloggen her, og så en enkelt bagt i en fodbold form:
agf

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s